Cursus informatie

Dansschool Redlex Amsterdam verzorgt een groot scala aan dans en sportcursussen in Amsterdam Noord voor jong en oud in diverse stijlen. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse danscursussen zoals “Stijldansen (ballroom en latin), Stijldansen Kids (7-11 jaar), Salsa, Streetdance-Hip Hop (12+), Streetdance Kids (7-11 jaar), Kleuterdans (5-6 jaar), Michael Jackson Dance (12+) en Michael Jackson Kids (7-11 jaar), Moderne dans (12+), wedstrijdtraining latin, techniektraining ballroom-latin, wedding dance (openingsdans bruiloft) en meer! Ook verzorgen wij diverse sportcursussen zoals “Zumba Fitness en Yoga-Pilates”.

Volledig dans-sport seizoen: Medio Sept van elk jaar starten wij met 30-weekse dans en sportcursussen!

Zomer-cursus: Medio Juni van elk jaar starten wij met 4/5 weekse ZOMER dans en sportcursussen!

Volledig dans-sportseizoen
Medio sept van elk jaar starten wij met diverse dans en sportcursussen van 30 lesweken, met uitzondering van de officiële schoolvakanties. Het dans-sport seizoen eindigt medio juni van elk jaar en wordt voor de “danscursussen” (niet de sportcursussen) afgesloten met het “afdansen”. Bij het afdansen kan je jou of jullie danskunsten laten zien aan vrienden en familie. Het afdansen wordt beloond met dansdiploma! 

Proefles volgen? Gedurende de eerste 2 lesweken van een volledig dansseizoen, bij alle dans en sportcursussen, is een proefles gratis! Daarna betaald u € 10,- per persoon voor een losse proefles.

Zomercursus
Als de volledige cursussen zijn afgerond, starten wij medio juni van elk jaar met korte zomercursussen van 4 a 5 weken. Deze eindigen dan in juli, net voor de zomervakantie van start gaat. 

De zomercursus wordt niet afgesloten met het “afdansen”. Dit is alleen van toepassing bij de afsluiting van het volledige dansseizoen.

Een proefles tijdens onze zomercursus is helaas niet gratis. Deze kost € 10,- per persoon. Dit omdat het hier gaat om een korte cursusperiode van 4 a 5 weken.