Total Body Workout (TBW)

Total Body Workout (TBW) is een fitness workout voor het gehele lichaam!
Het is een combinatietraining waarbij kracht, uithoudingsvermogen, snelheid,
lenigheid en stabiliteit van diverse lichaamsdelen wordt behandeld.


Wilt u helemaal in shape komen? Dan is deze cursus helemaal wat voor u!
D.m.v diverse oefeningen zoals de squad, push ups, lunches, crunches, snelheid, stabiliteit en balans oefeningen krijgt u het gewenste resultaat!

Een TBW workout bestaat uit 30 lessen van 45 minuten waarbij een warming up, workout en cooling down wordt verzorgd. De leraar of lerares geeft tijdens de les duidelijk aan welke beweging er gemaakt moet worden.

Rittenkaarten
Om deel te kunnen nemen aan één van onze TBW lessen dient u één van onze sportrittenkaarten aan te schaffen. Het voordeel van deze rittenkaarten is dat je meerdere keren in de week bij ons kunt sporten, en meerdere sportvormen met elkaar kunt combineren zoals Zumba, Total Body Workout en Yoga-CoreStability. 

Al onze rittenkaarten hebben geldigheidsvoorwaarden. Deze voorwaarden zult u tegenkomen op het online inschrijfformulier bij online inschrijving.

Is je rittenkaart vol of verlopen, dan dien je zelf weer een nieuwe kaart aan te schaffen en wordt het dus niet automatisch door verlengd zoals in een sportschool. Bij elke les wordt er een rit afgekruist en weet je nog precies hoeveel lessen er nog te volgen zijn voordat je kaart vol is

Proefles/Instromen
Instromen of een proefles volgen? Mail dan naar info@redlex.nl
Een gratis proefles is mogelijk in de week van 17 t/m 20 sept 2018.
Instromen is altijd mogelijk!

Inschrijven/startdatums
Vanaf 17 sept 2018 starten wij met het nieuwe dans en sportseizoen van 30 weken!

U heeft de keuze uit meerdere dans en sportvormen. Voor meer informatie m.b.t. ons cursusaanbod, neemt u een kijkje bij ons cursusaanbod. 

Lesrooster, tarieven, inschrijven
Inschrijven voor één van onze cursussen is mogelijk via deze site of schriftelijk in de school. Zie ons lesrooster voor lesdagen, tijden en startdatums van onze cursussen. U kunt zich bij ons online inschrijven! Zie de tarieven voor betalingsmogelijkheden.