Zumba Amsterdam Noord


Wat is Zumba?
Zumba fitness is een dans/fitness workout gebaseerd op diverse zuid-amerikaanse dansen. Zumba staat voor lol maken op muziek. Zo danst u op heerlijke muziek zoals de “merengue, reggaeton, salsa,belly dancing, cumbia, en meer! U zit niet verbonden aan vaste choreografie en kunt u altijd instromen wanneer u maar wilt. Een zumba fitness workout duurt 45 minuten wat is opgebouwd uit een warming up, workout en cooling down. Na een zumba workout voelt u zich voldaan en heeft u het gevoel dat u meerdere uren heeft gesport. Binnen 45 minuten raakt u zo’n 500 callorieen kwijt! Zo intensief is Zumba! 

De leraar of lerares geeft tijdens de les duidelijk aan welke beweging of pas er gemaakt moet worden. U doet dus gewoon de leraar of lerares na. Wel krijgt u wekelijks dezelfde muziek zodat u toch gewend raakt aan de muziek en de bijbehorende stapjes.
Na 5 a 6 weken worden er weer nieuwe muziek/dansjes toegevoegd en wordt het nooit saai! Tijdens een zumbales heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van lichte halters van 0,5 kg per stuk. Deze halters houd u dan tijdens het dansen in uw handen en traint u extra uw armen bij het maken van bewegingen. Het gebruik van halters is tijdens zumba niet verplicht om te gebruiken, maar kan juist als extra toevoeging worden gebruikt als u dat zelf wilt.
178710_245569355553262_113562072_o 

Rittenkaarten
Om deel te kunnen nemen aan één van onze zumba lessen dient u één van onze sportrittenkaarten aan te schaffen. Het voordeel van deze rittenkaarten is dat je meerdere keren in de week bij ons kunt sporten, en meerdere sportvormen met elkaar kunt combineren zoals Zumba en Yoga-Pilates.
Al onze rittenkaarten hebben geldigheidsvoorwaarden. Deze voorwaarden zult u tegenkomen op het online inschrijfformulier bij online inschrijving.

Is je rittenkaart vol of verlopen, dan dien je zelf weer een nieuwe kaart aan te schaffen en wordt het dus niet automatisch door verlengd zoals in een sportschool. Bij elke les wordt er een rit afgekruist en weet je nog precies hoeveel lessen er nog te volgen zijn voordat je kaart vol is.

Inschrijven/startdatums
Vanaf medio sept 2018 starten wij met het nieuwe dans en sportseizoen.
U heeft de keuze uit meerdere dans en sportvormen. Voor meer informatie m.b.t. ons cursusaanbod, neemt u een kijkje bij ons cursusaanbod. 

Lesrooster, tarieven, inschrijven
Inschrijven voor één van onze cursussen is mogelijk via deze site of schriftelijk in de school. Zie ons lesrooster voor lesdagen, tijden en startdatums van onze cursussen. U kunt zich bij ons online inschrijven! Zie de tarieven voor betalingsmogelijkheden.

Proefles
Voor een proefles betaald u 10 euro per persoon.
Voor een proefles kunt u een mail sturen naar info@redlex.nl.
Instromen is altijd mogelijk.