Openingsdans bruiloft in Amsterdam Noord

Bij Dansschool Redlex kunt u terecht voor uw speciale eerste openingsdans voor uw huwelijk! Het wordt ook wel bruidsdans of eerste dans genoemd. Leer uw openingsdans bij Dansschool Redlex in Amsterdam Noord.

Van de klassieke tot de freestyle openingsdansen. Alles is bij ons mogelijk!
Dansschool Redlex geeft deze lessen ism bruidsdans.nl

Voor uw openingsdans moet u bij Dansschool Redlex in Amsterdam zijn!

In Amerika ziet u het telkens meer. De openingsdans begint wat simpel en vloeit over in een heel spektakel! Openingsdans ouderwets? Vergeet het maar! Zo zie je Thriller van Michael Jackson voorbij komen, de dans van Dirty Dancing en meer. Je ziet van alles voorbij komen in deze tijd. Wilt u dat ook? Begin dan niet te laat!


foto: www.bramkloos.com

Classic Wedding Dance
U kunt bij ons terecht voor een Classic Wedding Dance zoals de Engelse Wals, Tango, Quickstep, Weense Wals, Cha Cha, Rumba, Jive, Samba en SALSA. Hierin heeft u de keuze uit één van de bovenstaande dansen om alleen de basis beginselen te leren of een uitbreiding met diverse variatie’s/choreografie.

Voor de basis van één van de bovenstaand genoemde dansen heeft u minstens 2 en maximaal 3 lessen nodig. Wilt u meerdere figuren/variaties in één van de bovengenoemde dansen leren, dan heeft u minstens 4 en maximaal 6 lessen nodig. Dit is natuurlijk een schatting en is afhankelijk van hoe snel u leert. Soms hebben personen nou eenmaal meerdere lessen nodig als anderen. Dit is per persoon verschillend.

Wilt u een combinatie maken van twee of drie van de bovenstaand genoemde klassieke dansen?

(Bijv. U wilt zowel de Quickstep, Cha Cha, maar ook de Jive dansen tijdens uw act.)
Dan valt dit onder de categorie THEMA WEDDING DANCE. Zie info over de thema wedding dance hieronder.
10428400_813180552046339_3535334401416635987_o

Thema Wedding Dance
Bij een Thema Wedding dance danst u een combinatie van 2 of 3 verschillende bovengenoemde klassieke dansen,of danst u een freestyle in het thema van een bepaalde film of musical zoals dirty dancing, grease, thriller van Michael Jackson of dirty Dancing, of danst u een combinatie van een klassieke openingsdans wat overgaat in een freestyle. Alles is hierin dus mogelijk!

Voor een simpele Theme Wedding dance waarin in u 2 klassieke dansen combineert heeft u minimaal 4 en maximaal 7 lessen nodig. Wilt u een uitgebreide dans waarin u 3 klassieke dansen wilt combineren, alleen een freestyle, of een mix tussen een klassieke dans en een freestyle, dan heeft u minimaal 5 en maximaal 8 lessen nodig.
Ook dit is natuurlijk weer een schatting en afhankelijk van hoe snel u leert. Dit is per persoon verschillend.

Muziek.
U kunt natuurlijk de muziek zelf aanleveren.
Wij zullen de muziek dan beluisteren en beoordelen of het mogelijk is om daar een klassieke dans op te dansen. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat de maatvoering van een bepaald muziekstuk niet in combinatie mogelijk is met de keuze uit één van de klassieke dansen. Mocht dit zo zijn, dan zullen wij u alternatieven qua muziek aanbieden.

Wij mixen ook muziek voor u op maat!
Als u de keuze neemt om een Thema wedding dance te dansen op meerdere muziekstukken, dan adviseren wij u om het door ons te laten mixen. De overgang van de muziekstukken moeten natuurlijk vloeiend in elkaar overlopen zonder dat men hoort dat het geknipt en geplakt is.

Omdat wij de choreografie op de muziek maken en wij tijdens het mixen hier rekening mee houden krijgt u het beste resultaat! Uw Wedding dance zal daardoor nog mooier worden!

Docenten
U krijgt les van Redmond Valk of Alexandra Matteman. Als koppel zijn zij beiden meervoudig Nederlands kampioen Latin en Ballroom dansen bij de Amateurs en Professionals. Ook zijn zij o.a. bekend van het TV programma Strictly Come Dancing.

Prijzen
Kosten per les van 60 minuten = € 75,- per koppel
Kosten per les van 90 minuten = € 112,50 per koppel
Kosten per les van 120 minuten = € 150,- per koppel

Voorbereidingskosten: € 30,-
Naast de bovengenoemde kosten betaald u éénmalig extra € 30,- voorbereidingskosten op de eerste les. Deze € 30,- komt dan bovenop de kosten van uw 1e les.

Muziek Mix kosten: € 30,-
Wilt u uw muziek door ons laten mixen, dan betaald u op uw eerste les éénmalig extra
€ 30,- voor het laten mixen van uw muziek.
Deze kosten komen dan bovenop de kosten van uw 1e les en uw voorbereidingskosten.

Betaling: De betaling dient contant plaats te vinden op de lesdag zelf.
Dit voor of na iedere les. Pinnen is ook mogelijk!