Wedstrijdtraining/Technieklessen/Guided practice (stijldansen) Standaard en Latin

Technieklessen / Wedstrijdtraining/Guided practice (Ballroom-Latin)
Bij Dansschool Redlex kunt u ook terecht voor techniektraining standaard en latin, wedstrijd trainingen Latin, en guided practice standaard en latin voor beginners en gevorderden. Dit voor de wedstrijddanser, of voor de hobby danser.

Gedurende de techniektraining welke toegankelijk is voor elk niveau stijldansen, worden er technieken voor zowel standaard als latin tijdens de cursus behandeld die men nodig heeft om het dansen op een hoger niveau te brengen waaronder: Techniek, ritme, uitvoering, danshouding en meer!

Gedurende de wedstrijdtraining Latin, wordt er tijdens deze les aandacht gegeven aan alle facetten waaraan een latin wedstrijddanser aan moet voldoen. Techniek, houding, snelheid, connectie, ritme, choreografie etc.

Guide practice is voor elke standaard of latin danser van hoog of laag niveau, die graag onder begeleiding een uurtje wilt trainen.

De lessen worden verzorgd door meervoudig Nederlands Latin kampioenen Redmond Valk en Alexandra Matteman.
 

Inschrijven/startdatums
Vanaf 24 sept 2018 starten wij met het nieuwe dans en sportseizoen van 30 weken!

U heeft de keuze uit meerdere dans en sportvormen. Voor meer informatie m.b.t. ons cursusaanbod, neemt u een kijkje bij ons cursusaanbod. 

Lesrooster, tarieven, inschrijven
Inschrijven voor één van onze cursussen is mogelijk via deze site of schriftelijk in de school. Zie ons lesrooster voor lesdagen, tijden en startdatums van onze cursussen.
U kunt zich bij ons online inschrijven! Zie de tarieven voor betalingsmogelijkheden.

GRATIS Proefles
Een GRATIS proefles volgen is mogelijk in de week van 24 t/m 28 sept 2018.
Wilt u een proefles volgen? Mail dan naar info@redlex.n