Wedstrijdtraining/Technieklessen Ballroom en Latin

Technieklessen / Wedstrijdtraining Ballroom-Latin
Bij Dansschool Redlex kunt u ook terecht voor techniek en wedstrijd trainingen Ballroom dancing (Standaard en Latin) voor beginners en gevorderden. Dit voor de wedstrijddanser, of voor de hobby danser. Er worden technieken behandeld die men nodig heeft om het dansen op een hoger niveau te brengen waaronder: Basic technique, dynamics, ritme, timing, performance en meer! De lessen worden verzorgd door meervoudig Nederlands kampioenen
Redmond Valk en Alexandra Matteman.
 

Inschrijven/startdatums
Vanaf 18 sept 2017 starten wij met het nieuwe dans en sportseizoen van 35 weken!

U heeft de keuze uit meerdere dans en sportvormen. Voor meer informatie m.b.t. ons cursusaanbod, neemt u een kijkje bij ons cursusaanbod. 

Lesrooster, tarieven, inschrijven
Inschrijven voor één van onze cursussen is mogelijk via deze site of schriftelijk in de school. Zie ons lesrooster voor lesdagen, tijden en startdatums van onze cursussen.
U kunt zich bij ons online inschrijven! Zie de tarieven voor betalingsmogelijkheden.

GRATIS Proefles
Een GRATIS proefles volgen is mogelijk in de week van 18 t/m 21 sept 2017. Na deze week betaald u voor een proefles 10 euro per persoon. Voor een proefles kunt u een mail sturen naar info@redlex.nl

Afdansen
Aan het einde van de cursus sluiten wij het dansseizoen jaarlijks af met het “afdansen” waarbij je jouw of jullie kunsten vertoond aan vrienden, familie en aan de jury die tevens een beoordeling geeft en u een diploma krijgt overhandigd. 
Het afdansen is niet verplicht maar leuk om aan deel te nemen.