Michael Jackson Dance in Amsterdam Noord

Michael Jackson Dance 
Leren dansen zoals “Michael Jackson” the king of pop!
Dansschool Redlex in Amsterdam Noord is de enige aanbieder in heel Nederland die de dansen van MJ verzorgt. Denk hierbij aan de videoclips als “smooth criminal, Bad, Thriller, Billy Jean, Beat it,Remember the time, Ghost, The way you make me feel en diverse moves! Een dansachtergrond is niet noodzakelijk!

Ben je een echte Michael Jackson liefhebber, dan is deze cursus wat voor jou! Leer de choreografie! In een dansseizoen leert men diverse volledige dansen van MJ.

Deze cursus is voor jong, oud, beginners en gevorderden.

Wij verzorgen MJ dance voor de leeftijdsgroep van 12 jaar en ouder

 

Inschrijven/startdatums
Vanaf medio sept 2018 starten wij met het nieuwe dans en sportseizoen.
U heeft de keuze uit meerdere dans en sportvormen. Voor meer informatie m.b.t. ons cursusaanbod, neemt u een kijkje bij ons cursusaanbod. 

Lesrooster, tarieven, inschrijven
Inschrijven voor één van onze cursussen is mogelijk via deze site of schriftelijk in de school. Zie ons lesrooster voor lesdagen, tijden en startdatums van onze cursussen. U kunt zich bij ons online inschrijven! Zie de tarieven voor betalingsmogelijkheden.

Proefles
Voor een proefles betaald u 10 euro per persoon.
Voor een proefles kunt u een mail sturen naar info@redlex.nl.

Afdansen
Aan het einde van de cursus sluiten wij het dansseizoen jaarlijks af met het “afdansen” waarbij je jouw of jullie kunsten vertoond aan vrienden, familie en aan de jury die tevens een beoordeling geeft en u een diploma krijgt overhandigd. 
Het afdansen is niet verplicht maar leuk om aan deel te nemen.