Ballroom/Latin (Stijldansen) Amsterdam Noord

Ballroom en Latin, Stijldansen

Ballroom en Latin (Stijldansen), is al sinds 1900 de gezelligste dansles voor jong en oud. Deze cursus dans je samen met een partner en leer je diverse dansen zoals de standaard dansen: Engelse Wals, Tango, Quickstep, Slow foxtrot.
En de latin dansen: Cha Cha, Rumba, Jive, Samba, Paso Doble.
 
Ballroom en Latin wordt door sommigen ouderwets genoemd. Maar daar is totaal niks van waar! Kijk naar hedendaagse dansprogramma’s op tv zoals “So you think you can dance” waarin ballroom en latin een grote rol speelt. Ook in strictly come dancing
(In 2012 nog op tv met docenten Redmond en Alexandra) staat stijldansen centraal.

Voor deze cursus heeft u een danspartner nodig. Wij werken niet met een roulatie systeem waarin u elke week met een andere danspartner danst. Neem dus een eigen partner mee. Wij kunnen nooit voor iedereen een dans partner regelen, maar kunnen het altijd voor u proberen. Wij verzorgen deze cursus jongeren, en voor volwassenen!

Gedurende het seizoen zijn wij diverse officiële schoolvakanties gesloten.
De weken dat wij gesloten zijn worden uiteraard niet als lesweek meegerekend.

Inschrijven/startdatums
Vanaf sept 2017 starten wij met het nieuwe dans en sportseizoen van 30 weken!

U heeft de keuze uit meerdere dans en sportvormen. Voor meer informatie m.b.t. ons cursusaanbod, neemt u een kijkje bij ons cursusaanbod. 

Lesrooster, tarieven, inschrijven
Inschrijven voor één van onze cursussen is mogelijk via deze site of schriftelijk in de school. Zie ons lesrooster voor lesdagen, tijden en startdatums van onze cursussen. U kunt zich bij ons online inschrijven! Zie de tarieven voor betalingsmogelijkheden.

Proefles
Een proefles kost 10 euro per persoon. Voor een proefles kunt u een mail sturen naar info@redlex.nl

Afdansen
Aan het einde van de cursus sluiten wij het dansseizoen jaarlijks af met het “afdansen” waarbij je jouw of jullie kunsten vertoond aan vrienden, familie en aan de jury die tevens een beoordeling geeft en u een diploma krijgt overhandigd.
Het afdansen is niet verplicht maar leuk om aan deel te nemen.