Yoga-Pilates Amsterdam Noord

YOGA – PILATES
Yoga-Pilates is een mix van stretch-balans-kracht-lenigheid-stabiliteitsoefeningen.
U komt helemaal tot rust door de rustige yoga oefeningen, maar tegelijkertijd traint u ook meerdere lichaamsdelen door pilates oefeningen.

Bent u naast uw drukke baan en leven soms toe aan wat ontspanning maar toch ook wel wat beweging? Houdt u niet zo van die overweldigende harde dans of fitness workouts? Dan is de cursus Yoga-Pilates zeker wat voor u!

Let op: Voor deze cursus dient u zelf zorg te dragen voor uw eigen yoga matje ivm hygiëne, handdoek.

De leraar of lerares geeft tijdens de les duidelijk aan welke beweging of pas er gemaakt moet worden. U doet dus gewoon de leraar of lerares na.

Rittenkaarten
Om deel te kunnen nemen aan één van onze Yoga-Pilates lessen dient u één van onze sportrittenkaarten aan te schaffen. Het voordeel van deze rittenkaarten is dat je meerdere keren in de week bij ons kunt sporten, en meerdere sportvormen met elkaar kunt combineren zoals Zumba en Yoga-Pilates Al onze rittenkaarten hebben geldigheidsvoorwaarden. Deze voorwaarden zult u tegenkomen op het online inschrijfformulier bij online inschrijving.

Is je rittenkaart vol of verlopen, dan dien je zelf weer een nieuwe kaart aan te schaffen en wordt het dus niet automatisch door verlengd zoals in een sportschool. Bij elke les wordt er een rit afgekruist en weet je nog precies hoeveel lessen er nog te volgen zijn voordat je kaart vol is.

Proefles/Instromen
Voor een proefles betaald u 10 euro per persoon.
Voor een proefles kunt u een mail sturen naar info@redlex.nl.
Instromen is altijd mogelijk.

Inschrijven/startdatums
Vanaf medio sept 2018 starten wij met het nieuwe dans en sportseizoen.

U heeft de keuze uit meerdere dans en sportvormen. Voor meer informatie m.b.t. ons cursusaanbod, neemt u een kijkje bij ons cursusaanbod. 

Lesrooster, tarieven, inschrijven
Inschrijven voor één van onze cursussen is mogelijk via deze site of schriftelijk in de school. Zie ons lesrooster voor lesdagen, tijden en startdatums van onze cursussen. U kunt zich bij ons online inschrijven! Zie de tarieven voor betalingsmogelijkheden.